Αγορά Χρυσού

Αγορά Χρυσού Αθήνας - Χαλκίδας



Τα ενεχυροδανειστήρια Gold & Gold δραστηριοποιούνται από το 2010 στην αγορά χρυσού, ασημιού, νομισμάτων, ρολογιών, διαμαντιών, πολύτιμων λίθων και όχι μόνο στην Αθήνα και την Χαλκίδα!

Αγορά αυτοκινήτου, μηχανής και ηλεκτρονικών συσκευών διατίθεται στον κλάδο αποκλειστικά από τα Gold & Gold, αντικείμενο που τα διαφοροποιεί από τις υπόλοιπες εταιρείες του κλάδου.

Μέσω της ενεχυρίασης χρυσού, ασημιού, ρολογιών, αυτοκινήτων και μηχανών, τα καταστήματα παρέχουν άμεσα μετρητά σε ιδιώτες που τα έχουν ανάγκη.

Παράλληλα η πολυτέλεια γίνεται προσιτή για όλους μέσα από μια μεγάλη συλλογή μεταχειρισμένων κοσμημάτων σε εξαιρετική κατάσταση, που μπορείτε να αποκτήσετε σε τιμές κόστους.

Με επίσημη κρατική άδεια λειτουργίας, τα καταστήματα αγοράς χρυσού Gold & Gold έχουν παρουσία σήμερα σε Αττική και Χαλκίδα και σύνολο 7 καταστήματα εκ των οποίων το κεντρικό βρίσκεται στη Γλυφάδα στην οδό Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 8, στον 2ο όροφο.

Τα ενεχυροδανειστήριά μας πλαισιόνονται από μια ομάδα έμπειρων και αξιόπιστων συνεργατών που θα σας εξυπηρετήσει με απόλυτη διαφάνεια και εχεμύθεια.



Ενεχυροδανειστήριο Γλυφάδα :
​Αγγέλου Μεταξά 8,
2ος Όροφος
 info@goldandgold.gr
 +30 210 89 83 520
+30 697 191 6050
www.goldandgold.gr


Βρείτε και μας και εδώ :

Αγορά Χρυσού Γλυφάδα

Αγορά Χρυσού Χαλκίδα
Αγορά Χρυσού Gold & Gold

Comments